CURSURI,WORKSHOP-URI, SPECIALIZARI


Bun gasit.

Te invit la  UN NOU curs de FORMARE DE FORMATORI pe care il voi sustine in cadrul Fundatiei Internationale pentru Copil si Familie. Cursul se va desfasura in doua module in perioada  22-25 MAI   si 5-8 IUNIE  2014.

Cursul este realizat la un standard de calitate ridicat pentru ca:

- 80% din durata cursului este destinata experientelor individuale si de grup si  in numai 20% din timp  se vor face prezentari care sa asigure transmiterea de cunostinte;

- implica nu doar dezvoltarea de abilitati de formator, ci este o incursiune in propriul sine, incursiune  care iti va permite sa iti impingi propriile limite dincolo de granitele pe care ti le cunosti astazi;


- vei avea in fata o echipa de formatori dedicati acestei meserii, care prin prezenta lor " aici si acum" iti vor asigura confortul de a trai experiente noi si dezvaluitoare.
Pentru a vă înscrie la curs este necesar să trimiteți cv ul pe adresa de mail   formare@ficf-romania.ro specificând denumirea cursului.
Costul este de 600 lei, iar înscrierea este validată după achitarea a min 50% din preț în contul: RO78 BSEA 0010 0000 0012 0082, Banca: EMPORIKI BANK Sucursala BERZEI și trimiterea confirmării de plată sau în numerar la sediul FICF din str. Occidentului 44, stabilind telefonic data și ora întâlnirii.
Grupul se constituie după înscrierea a minim 6 persoane.


Te astept cu mult  entuziasm.

Roxana Stoica
Formator si psihoterapeut
Telefon: 0723.23.90.11
Email: silvia_roxana_stoica@yahoo.com
Blog: traieste-constient.blogspot.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu