AJUTOARE PENTRU PARINTI, DAR NU NUMAI

Dragii mei,

M-am gandit ca in aceste vremuri in care timpul zboara, in acest timp in care banii incep sa capete valoare prin ceea ce ne pot oferi in schimb si nu prin a satisface dorinte fara limite, sa impartasesc cu voi cateva experiente care v-ar putea spijini sa fiti mai aproape de voi si de copiii vostri.

Voi prezenta in aceasta sectiune oameni care isi fac treaba cu talent si  responsabilitate,constienti de valoarea propriei munci si care va  pot aduce in viata servicii sau produse pe care le cautati,aveti nevoie, dar nu le-ati descoperit inca. Nu este vorba de reclama,este doar nevoia  mea de a impartasi cu altii descoperirea acestor oameni de bun simt care se dedica pasiunii lor, oricare ar fi ea.

INCALTAMINTE PENTRU COPII:
Am descoperit o echipa de oameni care produc incaltaminte pentru copii in Arad.Calitatea incaltamintei este foarte buna, dar ce m-a impresionat este ca realizeaza fiecare pereche de pantofi, sandale sau ghetute la comanda, pentru fiecare copilas.Preturile sunt foarte accesibile, iar amabilitatea oamenilor este extraordinara.Incaltati cu astfel de pantofiori copiii nostri nu numai ca se vor simti foarte bine, dar vor zbura purtati de caldura si dedicarea celor care ii realizeaza. Daca sunteti interesati vizitati: norocel.ro

CREME NATURALE PENTRU COPII SI MAMICI
Am cunoscut-o pe Oltea Tudose prin intremediul unei prietene. Eram in cautare de gradinita pentru fetita mea si am aflat despre  ca ea a  descoperit o gradinita care era exact ceea ce cautam, dar nu gasisem pana atunci. Oltea ne-a orientat spre pedagogia Waldorf si o data ce ne-am cunoscut am decis ca e cel mai portivit loc pentru copilul nostru.
Oltea este arhitecta, dar dincolo de asta este un om remarcabil.Realizeaza creme naturale cu pasiune si dragoste. Aceste creme vindeca raceli, scad febra si reduc  secretiile.Am folosit crema ei de catina si este extraordinara! O voi incerca si pe cea de aloe. Daca doriti sa aflati ce minunatii ii ies din maini vizitati : rodia.ro.

COSTUME PENTRU SERBARE.CARNAVAL- DE INCHIRIAT
Zilele trecute cautam sa inchiriez un costum pentru carnavalul de la gradinita fetitei mele. Recunosc ca eram deja obosita si dezamagita. Cu greu  vreunul dintre costume ii erau pe plac. Atunci am descoperit o familie care are un mic atelier de creatie de costume pe care fie le vinde, fie le inchiriaza. Pe site-ul lor, fetita mea si-a gasit costumul preferat.Cand am telefonat, m-am bucurat sa aud o voce prietenoasa gata sa ne ajute. Asa a fost si cand ne-am intalnit: desi era duminica si in atelier era frig, au dat drumul la aeroterma sa incalzeasca si sa o ajute pe fetita mea sa-si probeze costumul. Au fost amabili si ne-au sprijinit sa gasim tot ce aveam nevoie. Pretul este rezonabil si cu siguranta vom mai alege alte costume de la ei. Daca va pot ajuta cu ceva ii gasiti la :http://www.sabinedecor.ro/

JUCARII MINUNATE PENTRU COPII
Toate jucariile sunt pretexte pentru copii sa devina creativi,sa le aduca bucurie si noua multumirea ca le-am oferit ceea ce au nevoie. In Bucuresti exista un magazin(inclusiv online) in care se gasesc cele mai interesante jocuri si jucarii. Fetita mea are multe astfel de minunatii si am petrecute multe seri de iarna impreuna, jucandu-ne creativ. Magazinul se numeste BORIBON: http://www.boribon.ro/, iar vanzatoarele sunt amabile si rabdatoare. Prezinta in liniste tot ce au si asteapta, fara  nerabdare si enervare, ca fiecare copilas sa se intalneasca cu jucaria preferata.

TUNSORI PENTRU MAMICI, TATICI SI COPILASI
De mai bine de 5 ani merg la Adrian pentru a ma tunde si coafa.Am descoperit in el un om talentat care isi face meseria cu dedicare, cu pasiune si cu respect.Este un om care isi face meseria la fel de bine in fiecare zi, este cald si primitor, amabil si stie intotdeauna ce mi se potriveste. De fiecare data plec de la el multumita si bucuroasa de felul in care arat. La fel si sotul meu(atat pentru mine cat si pentru el, caci Adrian tunde si barbati). Pe fetita noastra o tunde tot el. Ceea ce m-a suprins placut  a fost ca pentru fiecare etapa de varsta, a stiut ce sa ii spuna si ce sa ii ofere  fetitei noastre astfel incat ea sa  fie fericita ca il vede si sa aiba rabdare sa se lase tunsa. Si s-a intamplat totul foarte natural.
Daca sunteti curiosi sa vedeti de cat talent dispune,vizitati-l pe Adrain la salonul in care lucreaza in zona Turda. Are preturi foarte accesibile si oricum o vizita la el face toti banii.Pentru programari raspunde la telefon:0722676385.Site:http://adrian-studio.ro/
CURSURILE DOAMNEI ILEANA VASILESCU. Curs on-line

Să ne pregătim de Paşti împreună cu copiii

Sf. Paşti sunt un eveniment Cosmic esenţial. Aşteptarea lui este numită Postul Mare. Post nu înseamnă doar abstinenţă ci şi o atmosferă sufletesc-spirituală care să apropie de Taine, de înţelesuri, de Dumnezeu. Am bucuria să vă anunţ şi să vă propun cursul on line:

Să ne pregătim de Paşti împreună cu copiii.
El se adreseaza oricui doreşte să aprofundeze trăirea Paştelui, părinţilor dar şi mămicilor care aşteaptă copil, bunicilor, educatoarelor, învăţătoarelor, diriginţilor.

Online pentru ca toti suntem in criza de timp si prin curs primim surse gata pregătite pentru ca dvs. să puteţi petrece cu copilul seara 1/2 sau 3/4 de oră la o calitate care să contracareze faptul că avem atât de puţin timp la dispoziţie. 

 Cursul on line Să ne pregătim de Paşti...ne ofera un drum de 63 de zile:începutul postului-a 3 zi de Paşti 2013, peste 63 de povesti ptr copii,  texte despre semnificatia Pastelui, care sa va permită dvs să dobinditi o stare potrivită Pastelui pentru a o putea transmite copilului,  obiceiuri traditionale, ce devin subiect cu sens pentru  o convorbire în familie, organizarea ambianţei cu obiecte  şi imagini, la dorinţă  confectionarea de mici obiecte, îngerasi de ex, silfe propunere de desene ptr dvs şi pentru copil, mici obiceiuri de pus în practică... texte esoterice privind Paştele, mici ritualuri, activităţi cu copiii, imagini cu sens care printate devin vederi de pus pe noptieră, iniţiere în simbolurile pascale, mici biografii ale personajelor biblice, cântece, rugăciuni, tehnica spunerii poveştilor, cunoştinţe despre copil, om în general. Multe  altele care ne armonizeaza cu noi înşine şi esenţa evenimentului Cosmic, cu acea trăire generoasă şi plină de veneraţie care ne deschide porţile Tainelor şi a bucuriei interioare.

Acest curs te ajută SĂ INTRI ÎN STAREA DE AŞTEPTARE A MISTERULUI DE PE GOLGOTHA     să-ţi înveţi copilul să sărbătorească,  să-l iei  inteligent din faţa televizorului, să construieşti o relaţie mai profundă cu copiii tăi, CU TOATĂ FAMILIA TA şi să dobândeşti autoritatea solidă şi sănătoasă pe care ţi-o dau numai comunicarea adevărului şi frumosul.

Cursul  costă  90 lei ptr 9 săptămâni, adică 63 de zile.
Contul este: RO 76 BTRL 0470 1201 4797 75XX, sucursala Pantelimon,
titular Vasilescu Elena.
 Promoţie: plăteşti  10 lei mai puţin pt. orice persoană pe care o aduci tu la curs.
Pentru cazurile DEOSEBITE există locuri cu reducere, lipsa banilor nu trebuie sa fie un impediment.
Pentru detalii şi înscriere ileanavasilescu.cursuri@yahoo.com
Te aştept cu drag,

Ileana Vasilescu
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu