CEEA CE RECOMAND

Dragi prieteni,

Ma gandeam astazi cu recunostinta la persoanele pe care le-am intalnit si care  au initiat sau au  sprijinit procesul meu interior de trezire, drumul meu catre a trai constient. Aceste persoane sunt:

DANA DRAGOTEANU este cea care mi-a adus in viata blandetea  si mangaierea,limitele, hotararea si stabilitatea.Este psihoterapeut- psihodramatist cu experienta de peste 20 de  ani in activitatea privata. Am cunoscut-o in anul 2001 cand am intrat pentru prima data in studioul de psihodrama.Si de atunci revin  acolo cu aceeasi bucurie a descoperirii de sine si a celor din jur.

Dana  este cea datorita careia am invatat ca " aici si acum" inseamna a trai  constienta de ceea ce sunt, de originile mele si de consecintele viitoare ale  deciziilor   pe care le iau in prezent. Ea mi-a transmis increderea ca pot fi mai buna in fiecare zi exersand alteritatea, capacitatea de a fi eu insami si curiozitatea de a ma vedea prin ochii celorlalti.
O port in suflet zi de zi si ii multumesc pentru capacitatea uimitoare de a ma  fi amprentat cu increderea ca pot fi o mama buna, o sotie echilibrata si un profesionist responsabil.

Daca doriti sa aflati mai multe despre activitatea ei vizitati http://www.psihodramaclasica.ro/

CORNEL IRIMIA este psihanalist de mare anvergura si am avut ocazia sa il cunosc in anul 2005  cand am participat la un curs de consilierea copilului si familiei sustinut de el impreuna cu alti specialisti in domeniu. Cornel este cel care ,la finalul cursului m-a invitat sa sustin cursuri in cadrul Fundatiei Internationale pentru Copil si Familie. A fost pentru mine o invitatie neasteptata si o bucurie. Am avut astfel ocazia sa livrez cursuri alaturi de un extraordinar  formator, Anemona Munteanu si sa dezvolt cursuri pentru asistenti sociali si profesionisti  din acest domeniu, sa sustin cursuri de formare de formatori si management de proiect.

Tot Cornel a fost cel care mi-a oferit ocazia sa imi dezvolt abilitatile de lucru cu grupuri de copii  si sa ma descopar din punct de vedere profesional mai mult decat constientizam eu ca pot la acel moment.

De la Cornel am invatat ce inseamna responsabilitatea, coerenta demersurilor cu rol de interventie in viata copilului institutionalizat, seriozitatea si semnificatia unei "gentleman agreement".

Daca dotiti sa aflati mai multe despre activitatea  lui actuala, va invit sa vizitati:
http://www.acppb.ro

Doamna MARIANA TRIFA care este medic specializat in homeopatie. Este o fiinta divina care m-a sprijinit in toate demersurile mele materne de a-mi ingriji fetita cat mai natural posibil, dar intotdeauna a avut grija ca acest sprijin sa imi fie adresat si mie,pentru ca,asa cum spunea  marele Winnicott " Nu exista un bebelus, fara mama lui". Daca va doriti sa inlocuiti abordarea alopata- din punctul meu de vedere foarte periculoasa din perspectiva  efectelor secundare produse  asupra corpului - cu abordarea medicala homeopata mult mai complexa  si care nu trateaza doar "un ficat" sau  o "splina", ci UN OM in integralitatea sa , va invit sa o contactati pe doamna doctor la telefon: 0744.63.52.58

Doamna LAURA ADASCALITEI care este educatoare Waldorf si care m-a sprijinit sa surprind semnificatii profund umane si spirituale ale vietii mele ca parinte.M-a ajutat  sa veghez cu gingasie si responsabilitate atat la cresterea fiicei mele cat si la cresterea altor copiii.  Doamna Laura activeaza in cadrul Scolii Primare Libere Waldorf .
http://www.scoalalibera.ro

FLORJAN KOLECI este medic, formator, consultant si pshoterapeut de orientare cognitivista.Este cel care m-a invitat  discret sa ma descopar si sa ma dezvolt in rolul de formator, dar nu numai. Este pentru mine un model inspirational, un lider autentic si un exemplu de autodeterminare.Este un maestru al schimbarii si al alternativelor surprinzatoare. Puteti afla mai multe detalii la:http://www.centrudeconsiliere.ro/index.php/component/k2/itemlist/user/181?Itemid=208

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu