sâmbătă, 12 aprilie 2014




ASCULTĂ-ȚI CORPUL
ANTRENAMENT PENTRU MINTE, INIMĂ ȘI CORP

Dacă ești gata să-ți oferi 8 ore pentru a descoperi felul în care îți vorbește propriul corp despre gândurile și sentimentele tale din viața de zi cu zi, te aștept în data de 17 mai 2014, în strada Occidentului 44 să participi la o incursiune personală in care vei avea ocazia să identifici modalități de:

ü  A-ți îmbunătăți relația cu propriul corp;

ü  A-ți redobândi sănătatea fizică fără medicamente sau diete;

ü  A-ți menține sănătatea fizică.

Chiar dacă timpul destinat acestui demers este limitat vei putea continua antrenamentul și după, pe baza unui plan personal realizat la finalul atelierului.

Atelierul se adresează în mod special:
ü  persoanelor care au mari variații de greutate;
ü  persoanelor care se îmbolnăvesc frecvent;
ü  persoanelor care se simt permanent obosite;
ü  persoanelor care doresc sa aprofundeze legatura dintre corp, gândurile și sentimentele personale.

Atelierul va fi condus de doi specialiști cu experiență în dezvoltarea și conducerea grupurilor: Silvia Roxana Stoica și Tatiana Vatamaniuc care  vor  folosi metode experiențiale și tehnici de acțiune psihodramatică.

ü  Atelierul va avea loc în intervalul 9.30 – 17.30, în strada Occidentului 44.
ü  Sunt disponibile 15 locuri.
ü  Atelierul va avea loc după înscrierea a min. 7 participanți.
ü  Costul atelierului este de 150 lei. 10% din onorariul  formatorilor va fi directionat institutional catre persoanele care au probleme de sanatate mentala,iar dovada acestei donatii va fi prezentata tuturor participantilor la curs.

Pentru a vă înscrie vă rugăm să  ne contactati la numerele de telefon: 0747.199.173 (orange), 0764.815.898 (cosmote), 0723.239.011 (vodafone).

Dacă simți că aceasta invitatie  nu ti se adresează, priveste în jur! Cu siguranță există un coleg, un prieten sau o rudă căruia/căreia acest atelier i-ar putea aduce un beneficiu. 
Trimite-i în dar acest mesaj!

Pe curand.
Roxana


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu